Baby-massasje for vondt i magen

 

GRATIS massasjehefte

Det verste som finnes er når de små har vondt!

Hjelp babyen din med å få det bedre med disse enkle massasjestrøkene som kan hjelpe ved luftsmerter, forstoppelse og kolikksymptomer.

Få det gratis


Du får heftet med bilder og instruksjoner rett i innboksen din i løpet av minutter

Ved å legge inn navn og e-post samtykker du til å motta e-poster fra meg med inspirasjon og tips til et positivt svangerskap og en fødsel på dine egne premisser. Du kan melde deg av når som helst.

Hei, jeg er Anette!

 

Jeg er doula, kursleder og svangerskapsterapeut, men først og fremst er jeg mamma til ei lita jente som heter Pippi.

Hun har fått jevnlige massasjer av både meg og pappaen sin siden hun var helt nyfødt, noe som har skapt mange fine stunder for oss alle tre. Da hun var ca 1 år gammel begynte hun å legge seg ned på gulvet, med rumpa i været (som små barn gjør) og be om "sasj". Det er fortsatt noe av det fineste jeg vet, selv om hun nå greier å si "massasje".

Jeg er utdannet blant annet fra Doulaskolen i Oslo, og holder en del fysiske kurs her jeg bor i Trondheim. Babymassasjekursene mine er veldig populære og skaper så mye glede for så mange, at nå tenkte jeg det var på tide å gjøre det tilgjengelig for flere, også utenfor Trondheim. Så da lagde jeg nettkurset i babymassasje.

I dette heftet får du en liten smakebit på nettkurset. Det inneholder bilder og tydelige instruksjoner, for å gi deg muligheten til å hjelpe babyen din best mulig - i tillegg til å ha en fin kosestund sammen.

Kanskje er du også så heldig at du om et år eller to har en liten krabat som legger seg med rumpa i været og ber om "sasj" <3

FÅ GRATIS BABYMASSASJE