Hei!

Jeg heter Anette

................

...og jeg er doula.

Høsten 2018 var jeg på min første workshop på doulaskolen, men det skulle ta 2,5 år til før jeg faktisk begynte på utdannelsen. Jeg hadde nemlig akkurat gått gjennom min første spontanabort, og var på tredje året som ufrivillig barnløs.

Spol frem til sommeren 2020. Jeg var fortsatt ufrivillig barnløs, og hadde gått gjennom min andre spontanabort. Men noe hadde endret seg i meg: jeg var lykkelig.

Jeg hadde funnet takknemlighet i den utrolig vanskelige situasjonen jeg sto i og jeg visste at jeg ville jobbe med gravide - uavhengig av min egen barnløshet.

Så i november 2020 lanserte jeg podkasten "Graviditet, fødsel og tiden etterpå", som i løpet av sitt første år vokste seg større enn jeg noen gang kunne forestilt meg.

Tre måneder etter at jeg lanserte podkasten, og samme måned som jeg begynte på Doulaskolen ble jeg gravid med min datter Pippi.

Pippi ble født hjemme i stua 15. november 2021, rett inn i armene på pappa Ouren, med jordmor og doula som støttepersoner.

Det var rett og slett min drømmefødsel!

Og uansett om du ønsker å føde i skogen, på kjøkkenet til svigermor, på fødestue eller på operasjonssal, så vil jeg hjelpe deg til å få DIN drømmefødsel.

Send meg gjerne en melding i kontaktskjemaet under og fortell meg hvordan din drømmefødsel ser ut.

Kontakt meg

For spørsmål eller for å avtale en uforpliktende prat